EnergyBox P-5000


EnergyBox P-5000
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο.

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 3.528,46 €
Τιμή με Φ.Π.Α.: 4.340,00 €





Έτοιμο κιτ φωτοβολταϊκών P-5000. Με αυτό το πλήρες κιτ δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να έχετε διαθέσιμη ενέργεια στον χώρο που σας ενδιαφέρει (πχ τροχόσπιτο, εξοχικό, απομακρυσμένη περιοχή, κύρια κατοικία για διακοπές ρεύματος κλπ), αφού το κιτ αυτό περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται!

Και όχι μόνο αυτό: Πρόκειται για έτοιμη λύση, που ξεκινά τη λειτουργία της αμέσως μόλις την εγκαταστήσετε! Θα τα έχετε όλα εγκατεστημένα μέσα σε μια στιβαρή και καλαίσθητη κατασκευή με διαστάσεις 95 Χ 70 Χ 50 εκατοστά (ύψος Χ πλάτος Χ βάθος)!

Η διαθέσιμη ενέργεια προς κατανάλωση φτάνει τις 5,0 KWh (κιλοβατώρες)! Σε μια καλοκαιρινή ημέρα, το σύστημα αυτό συγκεντρώνει δηλαδή 5,0 KWh (κιλοβατώρες), ενέργεια την οποία μπορείτε να καταναλώσετε σε οποιοδήποτε συνδυασμό συσκευών!

Παράδειγμα
  • 10 λαμπτήρες οικονομίας επί 6 ώρες ο κάθε ένας.
  • 1 τηλεόραση 19" - 36" ΚΑΙ 1 φορητός υπολογιστής επί 10 ώρες συνολικά.
  • Μικροσυσκευές όπως ραδιόφωνο, φορτιστές κινητών, DVD players για αρκετές ώρες κ.ά.
  • Εργαλεία όπως δραπανοκατσάβιδο, σέγα κ.ά. για εκτέλεση μικρο-εργασιών.
  • Συσκευές μαγειρέματος όπως φούρνο μικροκυμάτων, ψηστιέρα, τοστιέρα κ.λπ. (μία συσκευή κάθε φορά και έως 60 λεπτά συνολικής χρήσης από όλες μαζί καθημερινά).
  • 1 κανονικό ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α με κατανάλωση έως 1.000 Wh/24h (1 κιλοβατώρα ανά 24ωρο).
  • Χωρίς τις συσκευές μαγειρέματος του παραδείγματος, απελευθερώνονται περίπου 2.000 Wh (2,0 κιλοβατώρες), δηλαδή περισσεύουν 2.000 Wh για άλλες χρήσεις!
Υποστηρίζει λοιπόν κατανάλωση 5,0 KWh, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μία, δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση! Και κάθε καλοκαιρινή ημέρα με ηλιοφάνεια, προστίθενται άλλες τόσες κιλοβατώρες. Επειδή το χειμώνα η παραγωγή μειώνεται σχεδόν κατά το μισό, πρέπει και η χρήση του συστήματος να προσαρμοστεί ανάλογα με την εποχή.

Τι περιλαμβάνεται

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να ηλεκτροδοτήσετε το χώρο που επιθυμείτε. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε στην παραγγελία σας επιπλέον πάνελ ή/και συσσωρευτές. Στα EnergyBox έχουμε προβλέψει για τη δυνατότητα απεριόριστης επέκτασης, από την αρχή ή στο μέλλον!
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 920Wp (4x230Wp)!
  • Ρυθμιστής φόρτισης 40Α για μέγιστη εκμετάλλευση της διαθέσιμης ισχύος και για δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης του συστήματος. Τριών σταδίων φόρτισης για μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της μπαταρίας.
  • Συσσωρευτές χωρητικότητας 800ΑΗ (4x200AH), κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. Ότι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε σε συσσωρευτές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 3 επιπλέον χρόνια ζωής σε σχέση με τους απλούς συσσωρευτές τύπου A.G.M.) και ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις!
  • Έναν inverter 2.000W (max. 4.000W) καθαρού ημίτονου για να μην υφίστανται φθορά οι συσκευές σας, με άφθονη ισχύ για να μπορείτε περιστασιακά να χρησιμοποιείτε και ισχυρές συσκευές για λίγη ώρα!
Όλα είναι εγκατεστημένα

- μέσα σε ένα πολύ γερό κουτί, για αντοχή και ασφάλεια (δεν υπάρχουν καλώδια κ.λπ.)
- πολύ όμορφο για να ταιριάζει στο χώρο σας!

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και ουσιαστικά δεν υφίσταται αφού όλα τα καλώδια (inverter, ρυθμιστή φόρτισης, υποδοχής πάνελ, υποδοχής συσσωρευτών) είναι συνδεδεμένα μέσα στο κουτί από πριν. Η λειτουργία ξεκινά αμέσως με τη σύνδεση του καλωδίου των πάνελ στην έτοιμη υποδοχή για τα πάνελ του EnergyBox! Τους συσσωρευτές θα τους παραλάβετε έτοιμους για τοποθέτηση, με τα καλώδιά τους προ-συνδεδεμένα, λόγω βάρους έξω από το EnergyBox. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες για τα πάνελ και τους συσσωρευτές στα ελληνικά και με φωτογραφίες!

Χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης: Δώστε σήμερα ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και αύριο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση! Ή απλά τηλεφωνήστε μας.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ

Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών χρησιμοποιούμε μόνο πάνελ υψηλής ποιότητας κατασκευής για να αισθάνεστε σιγουριά για την επένδυσή σας για τουλάχιστον 25 χρόνια! Έχουν περάσει από όλες τις δοκιμές και πήραν την πιστοποίηση του γερμανικού οργανισμού TÜV. Επίσης καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και διαθέτουν τα πιστοποιητικά IEC61215, IEC 61730, καθώς και CE, ISO, ROHS.

Συναρμολογούνται εξ΄ ολοκλήρου από υψηλής ακρίβειας ρομποτική τεχνολογία με αποτέλεσμα το μηδενισμό της πιθανότητας να αφήσουν να περάσει υγρασία στο εσωτερικό τους μετά από λίγα χρόνια.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε και τα καλώδια μαζί με τους ειδικούς αδιάβροχους συνδέσμους, τους γνωστούς MC4. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τα (ακριβά) καλώδια και τους συνδέσμους, αλλά ούτε θα χάσετε χρόνο για τις συνδέσεις τους αφού θα τις βρείτε έτοιμες!

Εδώ δεν πρόκειται για τα γνωστά φθηνά πάνελ που μπορεί να έχετε δει να κυκλοφορούν στην αγορά... Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πάνελ, όπως κάνουμε και με όλα τα άλλα μέρη του φωτοβολταϊκού συστήματος.


Ο ψηφιακός ρυθμιστής φόρτισης PWM 12-24V

Αναγνωρίζει αυτόματα την τάση 12/24V του συστήματος, οπότε δεν μας δεσμεύει σε μελλοντική τροποποίηση ή επέκταση.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελεί ρυθμιστή φόρτισης τριών σταδίων, με ψηφιακή οθόνη ενδείξεων των χαρακτηριστικών του συστήματος φωτοβολταϊκών και συσσωρευτών. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους πολύτιμους συσσωρευτές σας!

Πολλοί υποτιμούν τη σημασία ενός καλού ρυθμιστή φόρτισης σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Από αυτόν εξαρτάται όμως το αν οι πολύτιμοι συσσωρευτές σας ζήσουν για 12 χρόνια με έναν καλό ή μόλις για 3 χρόνια με έναν κακό ρυθμιστή φόρτισης! Μην τον υποτιμήσετε.

Ο inverter Combi-S

Ο inverter Combi-S χρησιμοποιείται για την τηλεόραση, το ψυγείο και για άλλες συσκευές που απαιτούν 230V. Είναι μάλιστα καθαρού ημίτονου για να προστατεύει τις συσκευές σας από πρόωρη φθορά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόλυτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές! Καθαρό ημίτονο σημαίνει καθαρότερο και ασφαλέστερο ρεύμα για τη λειτουργία των συσκευών σας! Μη συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από αυτό!

Πρόκειται για inverter πολύ υψηλής απόδοσης (πάνω από 90%) και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής για απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαία η πολύ επιτυχημένη πορεία του στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά! Με 2 χρόνια εγγύηση!

Οι συσσωρευτές GEL

Οι συσσωρευτές είναι ευρωπαϊκής κατασκευής και επώνυμοι, με μεγάλη χωρητικότητα και διάρκεια ζωής τη μεγαλύτερη από όλους τους άλλους τύπους συσσωρευτών (15-18 χρόνια ζωής σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ανάλογα με το μοντέλο). Και μάλιστα κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι με μεγάλη διαφορά οι ακριβότεροι συσσωρευτές στην αγορά, όχι όμως εδώ! Προμηθευόμαστε σε πολύ χαμηλές τιμές και μεταβιβάζουμε αυτό το όφελος σε εσάς για να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικότερα έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών της αγοράς στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!


Συνδεσμολογία

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και γίνεται σε δευτερόλεπτα, συμπεριλαμβάνονται όμως και οδηγίες στα ελληνικά και με φωτογραφίες! Με τον ΟΔΗΓΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ 60 σελίδων που θα αποκτήσετε με την αγορά σας, θα γίνουν όλα ακόμη ευκολότερα!

Η λύση στο πρόβλημα της ενέργειας!

Βάλτε ένα τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, τώρα υπάρχει λύση για ποιοτική και ασφαλή διαβίωση όπου δεν υπάρχει δίκτυο ρεύματος! Με ένα EnergyBox δεν αποκτάτε απλά το σύνολο των εξαρτημάτων που συνθέτουν ένα φωτοβολταϊκό σύστημα...

Αποκτάτε ένα συμπαγές, αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα που θα απολαμβάνετε για δεκαετίες!