Ηλεκτρικό ποδήλατο - Kιτ 250W





Ηλεκτρικό ποδήλατο - Kιτ 250W
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 161,79 €

Τιμή με Φ.Π.Α.: 199,00 € (χωρίς μπαταρίες)
                           299,00 € (με μπαταρίες GEL)
                           524,00 € (με μπαταρίες Λιθίου) (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

Τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών: +15,45 € (+19,00 € με ΦΠΑ)

Ετοιμοπαράδοτο κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W με άμεση αποστολή εντός δύο ημερών. Τώρα και σε μέγεθος 28" ιντσών (επιλέξτε μία από τις παραπάνω επιλογές).

Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται στην Κίνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, που παράγει και έτοιμα ηλεκτροκίνητα οχήματα (πχ σκούτερ) έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία!

Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής! Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό!

Και επιπλέον, στο δικό μας κιτ μετράει και η ευκολία τοποθέτησης και η σιγουριά:
  • Με αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης και φωτογραφίες.
  • Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!
  • Έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε!
  • Σε λίγα λεπτά θα κυκλοφορείτε με το νέο σας ηλεκτρικό ποδήλατο!
Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!

Απίστευτη Απεριόριστη Eγγύηση

Η εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν!

ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με καινούριο (και όχι επισκευής), χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια" όπως ...αλλού!

Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 7 ημέρες (λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει)!

Αναλυτική Περιγραφή

Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο (με ισχυρό μοτέρ ισχύος 250W), μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 26" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση!

Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες με κλίση έως και 10 μοίρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές... Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές!

Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο. Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή! Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές!

Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).

Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες).

Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 26" ή 28" (ανάλογα με την επιλογή σας). Μεγαλύτερη διάμετρος τροχού δεν συστήνεται επειδή μειώνεται δραστικά η ροπή και άρα η δύναμη του ηλεκτρικού ποδηλάτου στις ανηφόρες. Διαθέτουμε όμως και το 28άρι κιτ για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν το ποδήλατο που ήδη έχουν με ένα 26άρι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Ισχύς μοτέρ: 250W hub motor 
  • Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή
  • Διαγώνιος τροχού: 26" aluminum double sidewall 
  • Μέγιστη ταχύτητα (μόνο με το μοτέρ): 25km/h
  • Αυτονομία: έως και πάνω από 55km 
  • Μπαταρίες 36V/10-12AH μολύβδου ή λιθίου LIFEPO4 (ανάλογα με την επιλογή σας)
  • Καθαρό βάρος: 19.5kg με μπαταρίες GEL, 13,0kg με LiFePO4 
  • Χρόνος φόρτισης: 4-6h 
  • Υποστήριξη κλίσεων: <10° 
  • Pedal Assisted System (Pedelec).
  • Φορτιστής μπαταριών 36V (αυτόματος).
  • Εγγύηση: 1 έτος
Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!

Οι μπαταρίες και η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη, αφού στο δικό μας κιτ, σε αντίθεση με αυτά που θα βρείτε στο εξωτερικό, όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους από πριν! Εσείς απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν:

Διαθέτουμε μπαταρίες GEL ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα αν επιλέξετε μπαταρίες μολύβδου - για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μoλύβδου (μόνο εδώ όμως, στην ίδια τιμή με τις απλές), ή LIFEPO4 αν επιλέξετε μπαταρίες λιθίου - για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις υπόλοιπες μπαταρίες λιθίου (και πάλι όμως και μόνο εδώ, στην ίδια τιμή με τις απλές λιθίου).

Πολύ Σημαντικό: Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης και GEL). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες. Εμείς διαθέτουμε με κάθε κιτ μετατροπής που επιλέγετε με μπαταρίες μολύβδου, μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα με ηλεκτρολύτη GEL για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα). Είναι μάλιστα επώνυμες της μάρκας ULTRACELL.

Αν φυσικά δεν επιλέξετε μπαταρίες μολύβδου αλλά μπαταρίες λιθίου, τότε σας δίνουμε τις κορυφαίες μπαταρίες λιθίου που υπάρχουν, τις LiFePO4 36V-10AH!

Tο κάθε βύσμα ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία.

Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία.

Στο κιτ αυτό περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή
  1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός με μοτέρ 250W.
  2. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή.
  3. Αυτόματος ρυθμιστής 500W.
  4. Μπαταρίες 36V/10-12AH GEL ή ΛΙΘΙΟΥ LIFEPO4 (ανάλογα με την επιλογή σας)
  5. Θήκη μπαταριών με κλειδί (ανάλογα με την επιλογή σας).
  6. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.
  7. Σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (pedelec).
  8. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.
  9. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης!
Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!

Οι μπαταρίες

Στο δικό μας κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, σας προσφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας που υπάρχουν από κάθε τύπο:

Αν επιλέξετε τις οικονομικές μπαταρίες μολύβδου, τότε σας προσφέρουμε μπαταρίες ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα 36V 12AH (για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου), ή
Aν επιλέξετε μπαταρίες λιθίου, τότε σας προσφέρουμε τις LIFEPO4 36V 10AH (για διπλάσιο χρόνο ζωής από τις υπόλοιπες μπαταρίες λιθίου).

Ιδανικές για δύναμη στις ανηφόρες (και τεράστια αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα) αλλά ταυτόχρονα μικρό μέγεθος και βάρος (συμπεριλαμβάνεται και ειδική θήκη μπαταριών για τη σχάρα, με κλειδί)!

Τα 24V είναι ανεπαρκή και λιγότερο ασφαλή για βαριά χρήση, γι΄ αυτό επιλέγουμε πάντα στα 36V. Έχουμε τη μεγαλύτερη πείρα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και μιλάμε από εμπειρία! Μη συμβιβαστείτε με 24V για κανένα λόγο!

Η χωρητικότητα των ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών μολύβδου είναι 12ΑΗ, ενώ των μπαταριών λιθίου LiFePO4 είναι 10ΑΗ.

Πρωτότυπες θήκες σχάρας για τις μπαταρίες

Για τις μπαταρίες GEL μπορείτε να αγοράσετε και το ειδικό τσαντάκι σχάρας, ενώ οι μπαταρίες λιθίου LiFePO4 είναι εσωματωμένες συσρταρωτά στο κάτω μέρος μιας ειδικής σχάρας (κατάλληλης για όλα τα ποδήλατα), που αφήνει έτσι ελεύθερο το πάνω μέρος της σχάρας για χρήση. Έτσι δεν καταργείται η δυνατότητα να μεταφέρουμε πράγματα στη σχάρα λόγω των μπαταριών, αφού αυτές τοποθετούνται συρταρωτά κάτω από τη σχάρα! Οι μπαταρίες σχεδόν ...εξαφανίζονται!

7 λόγοι για να επιλέξετε το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου τώρα
  1. Με το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου να αυξάνεται συνεχώς, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξετε τον οικονομικότερο, υγιέστερο και οικολογικότερο τρόπο μεταφοράς!
  2. Τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα κοστίζουν 3 έως 4 φορές παραπάνω, ενώ τα περισσότερα είναι με τάση 24 Volt που συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με το δικό μας κιτ μετατροπής που λειτουργεί με 36 Volt! 
  3. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα απλό ποδήλατο που θα σας αρέσει αισθητικά και θα είναι και ασφαλέστερο ποιοτικά και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο ηλεκτρικό με ...ασιατική καταγωγή και αισθητική (που μάλιστα κοστίζει και πολύ ακριβότερα)!
  4. Το δικό μας κιτ διατίθεται : α) Με ΕΠΩΝΥΜΕΣ μπαταρίες μολύβδου ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα GEL, που σημαίνει διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου που έχουν άλλα κιτ μετατροπής ή έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα. β) Αν επιλέξετε τις ακόμη ανώτερες μπαταρίες ΛΙΘΙΟΥ, τότε σας δίνουμε τις κορυφαίες LiFePO4 που έχουν διπλάσιο χρόνο ζωής από τις απλές λιθίου. Και μάλιστα σε ειδική σχάρα που επιτρέπει τη φόρτωση αντικειμένων πάνω της!
  5. Στο δικό μας κιτ μετατροπής για ηλεκτρικό ποδήλατο, έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε! Οι οδηγίες μάλιστα είναι σε απλά ελληνικά με φωτογραφίες και όχι ...κινέζικα! 
  6. Το δικό μας κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτει μοτέρ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (με 5ετή εγγύηση γι΄ αυτό)!
  7. Και ενώ είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο κιτ μετατροπής που υπάρχει (ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερος εξοπλισμός, ανώτερη αισθητική, μεγαλύτερη εγγύηση, ανώτερες μπαταρίες) το διαθέτουμε σε τιμή χονδρικής για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!
Ανοίξτε το κουτί, ακολουθείστε τις απλές οδηγίες τοποθέτησης και σε μια ώρα θα κυκλοφορείτε με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο! Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε!