2 ρολόγια ηλιακό και νερού

2 ρολόγια ηλιακό και νερού
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 29,27 €
Τιμή με Φ.Π.Α.:
36,00 €

Σετ που αποτελείται από δύο εντυπωσιακά ρολόγια με ξυπνητήρι και άλλες λειτουργίες όπως θερμόμετρο, ημερολόγιο κ.λπ. Το ένα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και το άλλο με ...νερό! Ακριβώς, δεν χρειάζεται μπαταρίες... Το γεμίζετε με νερό και αυτό λειτουργεί για πάντα!

Πανέμορφο νέο gadget εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, ένα καταπληκτικό δώρο για εσάς ή για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τις φίλες σας! Ή κρατήστε εσείς το ένα και χαρίστε το άλλο! Απαραίτητο στο ταξίδι, στο κάμπινγκ αλλά και στο σπίτι!

Το φωτοβολταϊκό πανελάκι που στολίζει διακριτικά το εμπρός μέρος του ηλιακού ρολογιού, μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ρεύμα και την αποθηκεύει στην εσωτερική μπαταρία η οποία πρακτικά δε θα χρειαστεί ποτέ αλλαγή!

Έτσι παρέχει μόνο του την απαιτούμενη ενέργεια για τη λειτουργία του και όχι μόνο, αφού λειτουργεί ως:
  • ξυπνητήρι, 
  • ψηφιακό ρολόι 
  • θερμόμετρο (μετρά τη θερμοκρασία του χώρου)
Η οθόνη του εμφανίζει την ώρα, τη μέρα της εβδομάδας και την ημερομηνία και τη θερμοκρασία. Οι διαστάσεις του είναι 8Χ8 εκατοστά.

Τρόπος χρήσης

Το τοποθετείτε μέσα στο σπίτι και φορτίζει ακόμη και με το εσωτερικό φως της ημέρας, δεν χρειάζεται άμεση έκθεση στο ηλιακό φως! Το χρώμα του είναι βαθύ μαύρο με ένα καταπληκτικό ασημί περίγραμμα!

Το παρόμοιων διαστάσεων δεύτερο ρολόι νερού, λειτουργεί προσθέτοντας απλά νερό στα τρία σωληνάκια νερού που στολίζουν το πάνω μέρος του.

Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει εσάς αλλά και τους φίλους σας! Αποκτήστε ένα σετ σήμερα και απολαύστε το εσείς, ή αποκτήστε δύο ώστε να προσφέρτε το ένα ως δώρο στην επόμενη γιορτή και να εντυπωσιάσετε!

Είναι δύο gadget εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που σίγουρα θα αγαπήσετε!