Solar Kit W-1500

Solar Kit W-1500
Διαθεσιμότητα: Αμεσα Διαθέσιμο.

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.:
991,87 €
Τιμή με Φ.Π.Α.:
1.220,00 €




Με αυτό το πλήρες σετ φωτισμού χώρου και τηλεόρασης δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να φωτίζετε καθημερινά τον χώρο σας για 32 ώρες συνολικά από όλους τους λαμπτήρες 11W-15W που θα χρησιμοποιήσετε, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και 6 ώρες λειτουργίας για μια τηλεόραση 50-60W (και φυσικά περισσότερες ώρες λειτουργίας για μια μικρότερη τηλεόραση)!

Με ένα πρωινό ηλιοφάνειας, το σύστημα αυτό συγκεντρώνει αρκετή ενέργεια για να φωτίζετε το χώρο σας κάθε βράδυ χρησιμοποιώντας για παράδειγμα έξι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας από 5 συνεχόμενες ώρες τον κάθε λαμπτήρα λειτουργία μιας τηλεόρασης επί 6 ώρες.

Τι περιλαμβάνεται

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να ηλεκτροδοτήσετε το χώρο που επιθυμείτε.
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 230Wp !
  • Ένα ρυθμιστή φόρτισης 60Α για δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης του συστήματος, τεχνολογίας τριών σταδίων φόρτισης για μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της μπαταρίας, με ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και αισθητήρα νυκτός με χρονοδιακόπτη!
  • Συσσωρευτές χωρητικότητας 200ΑΗ , κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. Ότι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε σε συσσωρευτές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 3 επιπλέον χρόνια ζωής σε σχέση με τους απλούς συσσωρευτές τύπου A.G.M.) και ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις!
  • Έναν inverter 800W καθαρού ημίτονου για να μην υφίστανται φθορά οι συσκευές σας, με άφθονη ισχύ για να μπορείτε περιστασιακά να χρησιμοποιείτε και ισχυρές συσκευές για λίγη ώρα!
Τα φωτοβολταϊκά πάνελ

Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών χρησιμοποιούμε μόνο πάνελ υψηλής ποιότητας κατασκευής για να αισθάνεστε σιγουριά για την επένδυσή σας για τουλάχιστον 25 χρόνια! Έχουν περάσει από όλες τις δοκιμές και πήραν την πιστοποίηση του γερμανικού οργανισμού TÜV. Επίσης καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και διαθέτουν τα πιστοποιητικά IEC61215, IEC 61730, καθώς και CE, ISO, ROHS.

Συναρμολογούνται εξ΄ ολοκλήρου από υψηλής ακρίβειας ρομποτική τεχνολογία με αποτέλεσμα το μηδενισμό της πιθανότητας να αφήσουν να περάσει υγρασία στο εσωτερικό τους μετά από λίγα χρόνια.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε και τα καλώδια μαζί με τους ειδικούς αδιάβροχους συνδέσμους, τους γνωστούς MC4. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τα (ακριβά) καλώδια και τους συνδέσμους, αλλά ούτε θα χάσετε χρόνο για τις συνδέσεις τους αφού θα τις βρείτε έτοιμες!

Εδώ δεν πρόκειται για τα γνωστά φθηνά πάνελ που μπορεί να έχετε δει να κυκλοφορούν στην αγορά... Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πάνελ, όπως κάνουμε και με όλα τα άλλα μέρη του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Ο ρυθμιστής φόρτισης

Ο ρυθμιστής έχει την προαιρετική επιλογή προγραμματισμού, ώστε να ξεκινά αυτόματα μόλις βραδιάσει κάποια φορτία που έχουμε συνδέσει πάνω του (π.χ. λαμπτήρες, φωτιστικά κήπου, led κ.ά.) και να τα απενεργοποιεί αυτόματα το πρωί ή μετά από όσες ώρες του ορίσουμε! Επιπλέον, αναγνωρίζει αυτόματα την τάση 12/24V του συστήματος, οπότε δεν μας δεσμεύει σε μελλοντική τροποποίηση ή επέκταση.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του όμως είναι ότι αποτελεί ρυθμιστή φόρτισης τριών σταδίων και μάλιστα με θερμοκρασιακή διόρθωση! Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους πολύτιμους συσσωρευτές σας!

Πολλοί υποτιμούν τη σημασία ενός καλού ρυθμιστή φόρτισης σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Από αυτόν εξαρτάται όμως το αν οι πολύτιμοι συσσωρευτές σας ζήσουν για 12 χρόνια με έναν καλό ή μόλις για 3 χρόνια με έναν κακό ρυθμιστή φόρτισης! Μην τον υποτιμήσετε...

Ο inverter

Ο inverter χρησιμοποιείται για την τηλεόραση και για άλλες συσκευές που απαιτούν 230V. Είναι μάλιστα καθαρού ημίτονου για να προστατεύει τις συσκευές σας από πρόωρη φθορά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόλυτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές αφού το ρεύμα του είναι καθαρότερο και από αυτό του Δικτύου! Καθαρό ημίτονο σημαίνει καθαρότερο και ασφαλέστερο ρεύμα για τη λειτουργία των συσκευών σας! Μη συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από αυτό!

Πρόκειται για inverter πολύ υψηλής απόδοσης (πάνω από 90%) και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής για απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαία η πολύ επιτυχημένη πορεία του στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά!

Οι συσσωρευτές

Οι συσσωρευτές είναι ευρωπαϊκής κατασκευής, επώνυμοι, μεγάλης χωρητικότητας και διάρκεια ζωής τη μεγαλύτερη από όλους τους άλλους τύπους συσσωρευτών (περίπου 3 χρόνια μεγαλύτερη από τη διάρκεια ζωής των απλών συσσωρευτών AGM).

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι με μεγάλη διαφορά οι ακριβότεροι συσσωρευτές στην αγορά, όχι όμως εδώ! Προμηθευόμαστε σε πολύ χαμηλές τιμές και μεταβιβάζουμε αυτό το όφελος σε εσάς για να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικότερα έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών της αγοράς στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Συνδεσμολογία

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και γίνεται σε ένα μόλις λεπτό, συμπεριλαμβάνονται όμως και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και με φωτογραφίες! Με τον ΟΔΗΓΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ 60 σελίδων που θα αποκτήσετε με την αγορά σας, θα γίνουν όλα ακόμη ευκολότερα!

Η λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης!

Βάλτε ένα τέλος στην ταλαιπωρία, τώρα υπάρχει λύση για ποιοτική και ασφαλή διαβίωση όπου δεν υπάρχει δίκτυο ρεύματος! Μη συμβιβαστείτε με τίποτε λιγότερο, αποκτήστε το καλύτερο για να ξενοιάσετε μια για πάντα!